DLE-Tool: de rapportage voor onderwijs-masters

DLE-Tool is een uniek rapportage-systeem, waarmee een groot aantal veel gebruikte toetsen in het basisonderwijs, in de remedial teaching praktijken en bij dyslexie- en dyscalculiebehandelingen grafisch worden weergegeven. Het systeem voorziet in onderzoeks-rapportages en voortgangsrapportages met geïntegreerde doelstellingen. U heeft uw rapportage overal beschikbaar, waar en wanneer ook nodig. De toetsgegevens zijn veilig opgeslagen in de cloud. Een uiterst eenvoudige bediening en gebruik, ondersteunt u bij het professioneel rapporteren.

Top

U bevindt zich op het inlogscherm voor de DLE-Tool webapplicatie.

Geregistreerde gebruikers:

U kunt inloggen door het invoeren van een geldig e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. Indien u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u op de link "Uw wachtwoord vergeten" drukken en vervolgens uw e-mailadres invoeren. Als het ingevoerde e-mailadres geregistreerd is in de applicatie, ontvangt u een e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Nieuwe gebruikers:

Heeft u nog geen account bij DLE-Tool, maar bent u wel geinteresseerd, dan kunt u uw organisatie aanmelden via de "Registreer"-link. Na het invoeren van uw bedrijfsgegevens en uw gegens als licentiebeheerder kunt u kiezen voor een trial-licentie voor 1 maand en 1 leerling of direct voor een volwaardige licentie.

i:

Op elke pagina vindt u in de bovenste balk rechts een informatie-icoontje. Als u hierop klikt ziet u een popup-venster met aanvullende informatie over deze pagina.